Ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών

Πριν ξεκινήσετε για μία βόλτα στα καταστήματα παιχνιδιών και χαθείτε ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές, δείτε την παρακάτω λίστα στην οποία έχουμε ξεχωρίσει κάποια από τα πιο έξυπνα, ποιοτικά αλλά και οικονομικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στην αγορά!


Σίγουρα κάποιο από αυτά θα περιλαμβάνεται στην λίστα που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά για τον Άη Βασίλη.


Τα Χριστούγεννα είναι για πολλούς η καλύτερη περίοδος του χρόνου. Τι καλύτερο από το να γιορτάσουμε αυτές τις μέρες δημιουργώντας διάφορα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα.  Στο άρθρο αυτό έχουμε συγκεντρώσει 24 φθηνές και γρήγορες ιδέες για να κατασκευάσετε τα δικά σας δώρα.

Βαζάκια με γλυκίσματα



Βιβλίο 3D δεινόσαυροι


Στην αγορά υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες εκδόσεις για κάθε γούστο και ηλικία: κλασική λογοτεχνία, επιστημονική φαντασία, αθλητισμός, comics, μουσική, όποια κι αν είναι η κλίση του παιδιού, υπάρχει ένα βιβλίο που θα το ενθουσιάσει. Θυμηθείτε, ότι τα μικρά παιδιά αγαπούν πολύ τα αναδιπλούμενα 3D βιβλία! Η τιμή του ειναι 5 ευρω και μπορειτε να το βρείτε εδώ! 



Lego Ο πύργος του Άιφελ


κλασική επιλογή για τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά. Εάν θέλετε το δώρο σας να έχει και μια δημιουργική χροιά, επιλέξτε παιχνίδια κατασκευών. Μια καλή ιδέα για μεγαλύτερα παιδιά είναι και τα επιτραπέζια. Η τιμή του ειναι 30 ευρω και μπορειτε να το βρείτε εδώ! 



Quadcopter για παιδιά!



Πρόκειται για ένα οικονομικό και απλό quadcopter, μικρό σε μέγεθος ώστε να μην κινδυνεύουν από αυτό τα παιδιά αλλά και ταυτόχρονα πολύ fun! Έχει δικό του χειριστήριο το οποίο είναι σαν καμβάς γεμάτος χρώματα, όπως και το ίδιο το drone, ενώ μπορεί να ελεγχθεί σε ακτίνα έως 30 μέτρων με αυτονομία 5 έως 6 λεπτά. Και το ειδικό χαρακτηριστικό του είναι το «stupid high hold», το επιτρέπει στο χρήστη να ορίσει ένα συγκεκριμένο ύψος στο οποίο θα βρίσκεται το drone, ανεξάρτητα με το που το κινείτε στον οριζόντιο άξονα. Η τιμή του ειναι 20 ευρω και μπορειτε να το βρείτε εδώ! 



Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει!


Οχι μονο ενα παιδικο  γραμμα στον αγιο βασιλη αλλά μια απιστευτη πλατφόρμα που σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε, εύκολα και άμεσα, το δικό σας προσωποποιημένο βίντεο ή τηλεφώνημα, με τον Άγιο Βασίλη να μιλάει απευθείας και με ολοζώντανο τρόπο στο παιδί σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το www.santaletter.gr, να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να δημιουργήσετε το δικό σας μήνυμα για το παιδί σας, το οποίο όμως θα μεταφέρει ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης!

H πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας κάποιες μικρές αλλά απαραίτητες πληροφορίες που δίνετε εσείς μέσω απαντήσεων σε σχετικές ερωτήσεις, παράγει αυτοματοποιημένα ένα προσωποποιημένο γράμμα, τηλεφώνημα  ή βίντεο, όπου ο αγαπημένος, σε μικρούς και μεγάλος Άγιος Βασίλης, εύχεται προσωπικά στο παιδί και συγχρόνως το επιβραβεύει για την καλή συμπεριφορά του!

Το παιδί λαμβάνει πολύτιμα μηνύματα, σχετικά  με το δώρο που έχει ζητήσει αλλά και με τις μικρές επιτυχίες και νίκες της χρονιάς που πέρασε. Ο Άγιος Βασίλης ξαφνικά γίνεται συνοδοιπόρος που ενθαρρύνει και επιβραβεύει τις προσπάθειες του παιδιού αλλά και φίλος που δίνει συμβουλές για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Το θέμα για το γράμμα, το βίντεο ή το τηλεφώνημα καθώς και το περιεχόμενο του, μπορείτε να το επιλέξετε εσείς και να το προσαρμόσετε στα «μέτρα» και στα «όνειρα» του μικρού σας ήρωα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τηλεφώνημα και Βίντεο απο τον Αη Βασίλη ! Supper Δώρο

Σκουφάκι Αναπαραγωγής Μουσικής

Προσωπικό Βίντεο από τον Άγιο Βασίλη & Δωράκια